Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων.

Έφυγε σε ηλικία 49 ετών η Βικτωρία  Ζαφειροπούλου - Καμαριά του Σταματίου.Η κηδεία της έγινε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Π.Φάληρο και την συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συγγενείς, φίλοι της οικογένειας, πολλοί Καλαμωτούσοι της Αθήνας και από το χωριό, που προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής της.
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της Σταμάτης, τα παιδιά της Δημήτρης, Νικόλαος και Κορίνα που προσπαθούσαν να αντλήσουν δύναμη από τα λόγια συμπαράστασης του κόσμου.
Ο επικήδειος λόγος ,σπαρακτικός.Όλο το εκκλησίασμα έκλαψε,ακούγοντας τον Σταμάτη να μιλά με τόσο αγάπη για τη γυναίκα του.Για μια σύζυγο εξαιρετική, μια καταπληκτική μητέρα, για μια κοπέλα που όλοι στην Καλαμωτή θα θυμούνται.για πάντα.
Στο άκουσμα του θανάτου της Βέτας, με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι Έφυγε  μια χαμογελαστή κοπέλα μόλις 49 χρονών,γεμάτη ενέργεια, μια κούκλα,κομψή, ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία, με μια καλλιέργεια σπάνια στις μέρες μας.Μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον σύζυγο και στα παιδιά της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής.
Είχε πρόβλημα υγείας, σοβαρό,η Βέτα. Το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, με καρτερία.Συνέχισε να σκορπά δίπλα της χαμόγελα.Από την πλευρά της οικογένειας της, έγινε  ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Η μάχη με την επάρατο, είναι πάντα άνιση. Ο Θεός την ήθελε κοντά του. Τελευταία φορά που την είδα, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε, στην Κώμη. Θα την θυμόμαστε πάντοτε με πολλή αγάπη.Η μνήμη της στην σκέψη μας θα είναι ζωντανή.
Στον σύζυγο της Σταμάτη, στα παιδιά της Δημήτρη, Νικόλαο και Κορίνα, στη μητέρα της ,στα πεθερικά της, στα αδέλφια της και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ο ύπνος της ας είναι ελαφρός και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.
Καλό σου ταξίδι αξέχαστη και αγαπημένη μας Βέτα.

1 σχόλιο:

  1. TA SYLYPITIRIA MAS..APO THN OIKOGENNIA SARANDINOU - XRISTODOULAKIS...GIORGIOS...SANDRA...KAI DORINA....KAI APO OIKOGENNIA STELIOS SARANDINOS..H XAROULA,KAI GIOS KOSTANTINOS -GIORGIOS....H MRGALH KORH MOU,GEORGITSIA(TZINA) SARANDINOU - FLAMOU...KAI H MHTERA MOU,MRS.GEORGIA SARANDINOU
    MAY SHE REST IN PEACE...MAY GOD HELP AND HEAL HER FAMILY AND FRIENDS....AS EINAI AIWNIA H MNHMH THS...
    I WILL ALWAYS REMEMBER HER...WITH THAT BEAUTIFUL..LAUGH..AND SMILE..THAT SHE ALWAYS HAD...I NEVER SAW HER SAD,DURING THE SUMMER TIMES THAT I SAW HER IN KOMI...STAMATH AND FAMILY..MY GOD GIVE YOU ALL THE STRENGHT AND THE WISDOM,TO GO FOWARD IN YOUR LIFE...AS BETA WOULD HAVE WANTED THAT...AMEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή