Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Λαίλαπας - Καλαμωτή 0 - 2



Με δύο γκόλ του Κυριακούδη, το πρώτο με πέναλτι, η Καλαμωτή νίκησε και τον Λαίλαπα μέσα στο Φαφάλειο Στάδιο του Βροντάδου, την Κυριακή το απόγευμα 27 Ιανουαρίου 2013.Το θέαμα του αγώνα  ήταν κακό, η Καλαμωτή πιό οργανωμένη νίκησε δίκαια.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κάτσαρη-Στουπάκη-Νέγρη.
Διαπιστώσαμε ότι, ενώ η ομάδα της Καλαμωτής συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα όπως και στο παρελθόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα  και το κύπελλο Χίου,με το να βρίσκεται στην 1η πεντάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η παρουσία των Φιλάθλων για να στηρίξουν την ομάδα της Καλαμωτής είναι μηδενική.
Αναγνωρίζουμε τό δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει ο Πρόεδρος , Γεώργιος Μαυροθέρης, ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γαλάτουλας, η ψυχή της ομάδας ο Μικές Σταμούλας, ο Προπονητής και όλοι οι παίκτες  της ομάδας, για να προσφέρουν ωραίο θέαμα σε κάθε αγώνα, θα ήθελαν την παρουσία των Φιλάθλων δίπλα τους, για να μοιράζονται μαζί τους της επιτυχίες της ομάδας.
Κάνουμε έκκληση από την πλευρά μας, σε όλους τους Καλαμωτούσους και της Καλαμωτούσαινες και ειδικά στη νεολαία του χωριού, να δίνουν το παρόν , στους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου