Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το " Τρίφωνο " στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου.

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου γιορτάζοντας τα ελευθέρια του νησιού μας σας προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία με το μουσικό σχήμα Τρίφωνο που αποτελείται από τους Ερωφίλη, Δημήτρη Υφαντή και Γιώργο Περαντάκο, το οποίο γιορτάζοντας παράλληλα  τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στη σύγχρονη Ελληνική μουσική σκηνή, ετοίμασε ένα πρόγραμμα ειδικό για τη συγκεκριμένη περίσταση.

<< Η δική μας απελευθέρωση μέσω της μουσικής, με την εμπειρία πάνω από 20 ετών σαν καλλιτέχνες και 10 ετών σαν γκρουπ σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, εμπλουτίζεται και συμπυκνώνεται σε μία παράσταση διάρκειας 2.30 ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 στις 9:00 το βράδυ, και περιλαμβάνει τα εξής: 
Τραγούδια από την προσωπική μας δισκογραφία, τραγούδια σύγχρονων δημιουργών, παραδοσιακά τραγούδια απ' τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μ. Ασία, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως  Ξαρχάκος, Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Βαμβακάρης κ.α.

Μέσα από μια σύγχρονη ματιά και με απογειωτικές τριφωνίες θα γιορτάσουμε παράλληλα την απελευθέρωση του νησιού και της ψυχής μας μέσω της μουσικής που μας ενώνει >>.
               
ΤΡΙΦΩΝΟ:
Ερωφίλη (τραγούδι)
Δημήτρης Υφαντής (τραγούδι, μαντολίνο, καβάλ, τσουκομαντούρα, ακουστική κιθάρα)
Γιώργος Περαντάκος (τραγούδι, βαλκανικά κρουστά)

Μαζί τους οι μουσικοί:
Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο - πλήκτρα)
Δημήτρης Παπαλάμπρου (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα)
Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο)
Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου