Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θερμές ευχαριστίες από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Με αφορμή τα χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα, που κατέκλυσαν την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, το Διοικητικό Συμβούλιο Συνεταιρισμού, νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει  θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση και συμπάθειά τους στους πληγέντες μαστιχοπαραγωγούς του νησιού μας.

Πρωτίστως όμως ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στο έργο της πυρόσβεσης: Tους Πυροσβέστες, τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, την Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως τις οργανωμένες ομάδες εθελοντών αλλά και τους απλούς πολίτες που άμεσα προσέτρεξαν στη προσπάθεια πυρόσβεσης.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τα Ελληνικά και Ξένα Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη των γεγονότων που ανέδειξε το μέγεθος της καταστροφής και συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου δεσμεύεται ότι, εξαντλώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, θα συνεχίσει  να παρέχει τις υπηρεσίες της προς τους παραγωγούς και την τοπική κοινωνία. Παράλληλα θα καταβάλλει προσπάθεια για να διασφαλίσει την ομαλή τροφοδοσία με μαστίχα της Ελληνικής και παγκόσμιας  αγοράς, καθώς αυτό αποτελεί ουσιώδη προϋπόθεση για την ευημερία των μελών -παραγωγών της.

Ακόμη, δηλώνει ότι θα συμμετάσχει ενεργά σε κάθε συντονισμένη προσπάθεια, σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο, που θα επιχειρήσει να περιορίσει τη ζημία και να την καταστήσει αναστρέψιμη. Τέλος, δεσμεύεται ότι θα συνδράμει με όλες της δυνάμεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων και δράσεων που θα επιχειρήσουν να περιορίσουν ή και να άρουν τις περιβαλλοντικές και οικονομικές επιπτώσεις που ελλοχεύουν ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου