Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σύλληψη 24χρονου για σωρεία εμπρησμών στη Βόρεια Χίο, ανακοίνωσε η Π.Υ.



Συνελήφθη την Κυριακή 26-8-2012 από Κλιμάκιο Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) το οποίο βρίσκεται στη Χίο για την έρευνα της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πρόσφατα, άτομο ημεδαπό με στοιχεία ταυτότητας Σ.Ι. του Α. ετών 24 ως υπαίτιο πρόκλησης πυρκαγιών από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Β. Χίου. 

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οδηγηθήκε σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χίου για τα περεταίρω. Στο δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν γίνεται καμία αναφορά για εμπλοκή για τη μεγάλη πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, που είναι γιος μη μόνιμου πυροσβέστη, ομολόγησε 14 περιπτώσεις πυρκαγιών στη βόρεια Χίο που είχε προκαλέσει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια. Στο γιατί τις έβαζε ανέφερε ότι… ήθελε να πηγαίνει να τις σβήνει! Και πράγματι όπως λένε οι πληροφορίες μας ήταν από τους πρώτους που βοηθούσαν εθελοντικά στην κατάσβεση…πηγή.chiosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου