Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Κωστής Μουσουρούλης στην Τηλεόραση του ΣΚΑΙ.


«Η επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να έχει απολεσθεί για πολλούς από τους πολιτικούς αρχηγούς που πρωταγωνιστούν μετεκλογικά», τόνισε χθες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλη
Όπως είπε, στο καθεστώς βαθιάς κρίσης που βρίσκεται η χώρα, οι παρατάξεις οφείλουν να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, αν επιθυμεί να παραμείνουμε εντός ή εκτός Ευρώ, όχι μόνο ως δίλημμα, αλλά παράλληλα εξηγώντας με ειλικρίνεια και το πώς θα αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις κάθε ενδεχομένου. 
Αναφερόμενος στη στάση του Α. Τσίπρα, χαρακτήρισε την όλη του τακτική ως εκ νέου προετοιμασία της ‘φάκας’ για μελλοντικές ψήφους. Επεσήμανε μάλιστα το ‘ασυμβίβαστο’ της Αριστεράς που από τη μία εμμένει στο να καταγγέλλει τα ανάλγητα και άδικα μέτρα του Μνημονίου -τα οποία πρώτη η Νέα Δημοκρατία θέλησε να αλλάξει-  ενώ από την άλλη, αποφεύγει, επί χρόνια, κάθε συζήτηση για τα μέτρα εκείνα που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως ο εξορθολογισμός των δαπανών του δημοσίου. 
Τέλος, σχετικά με τα σημεία που έθεσαν ο Π. Καμμένος και ο Α. Τσίπρας προς συζήτηση για το σχηματισμό Κυβέρνησης, ο Κωστής Μουσουρούλης σημείωσε πως δεν είναι λογικό να θέτει ο ένας στον άλλο σημεία, τη στιγμή που τα σημεία πρέπει να τεθούν όχι προς το εσωτερικό, αλλά το εξωτερικό της χώρας και ει δυνατόν από μια σταθερή κυβέρνηση και ενωμένη κοινωνία. 
«Την ώρα που τρέχουν εκκρεμότητες και η χώρα βρίσκεται πάνω στο βατήρα με το χάος από κάτω, αν καταρρεύσει, οι συζητήσεις δεν θα έχουν νόημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δείτε αποσπάσματα της εκπομπής:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου