Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η θέση του Κώστα Τριαντάφυλλου ήταν και θα είναι πάντα κοντά στον αδύναμο συμπολίτη.

Κλείνοντας τον κύκλο των κοινωνικών επαφών και τις επισκέψεις στα χωριά της Χίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, επισκέφθηκε τα χωριά Καλλιμασιά, Χαλκειός, Νένητα, Κοινή και Καλαμωτή.
Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών ήταν θερμή και μέσα σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα συζήτησε μαζί τους για θέματα ανάπτυξης των περιοχών τους, για την κρίση και την προοπτική εξόδου από αυτήν, καθώς και για θέματα καθημερινότητας που τους απασχολούν.
Αν και η προεκλογική περίοδος είναι πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια, ο υποψήφιος Βουλευτής, Κώστας Τριαντάφυλλος, κατόρθωσε να επισκεφθεί τα περισσότερα χωριά και την Αιγνούσα. Δεν μπόρεσε να μεταβεί στα Ψαρά, καθώς υποχρεώθηκε λόγω καιρού να επιστρέψει, στην Χίο. Συνομίλησε με τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες και άκουσε με κατανόηση τα ζητήματα, που του έθεσαν, τονίζοντας τους ότι η θέση του ήταν και θα είναι πάντα κοντά στον αδύναμο συμπολίτη, σε εκείνον που σήμερα θίγεται περισσότερο από την κρίση.
Τέλος ο Κώστας Τριαντάφυλλος επεσήμανε σε όλες τις συναντήσεις και τοποθετήσεις του την ανάγκη για εξωστρέφεια, δημιουργία θέσεων εργασίας, αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία, περαιτέρω άνοιγμα του νησιού στις κρουαζιέρες και στήριξη των ιδιωτικών πρωτοβουλιών, που ενδυναμώνουν την οικονομία μας και καινοτομούν σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου