Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο Δρόμος που θα μας βγάλει από την κρίση του Κωστή Μουσουρούλη.


«Ο δρόμος που θα μας βγάλει από την κρίση, δεν είναι ο υπερδανεισμός, αλλά μια νέα παραγωγική επανάσταση», τόνισε, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του κόμματος, ο Βουλευτής Ν. Χίου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Κωστής Μουσουρούλης.
Όπως υπογράμμισε, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς διαθέτουν το πολιτικό και το ιδεολογικό πλεονέκτημα και τη στρατηγική πρόταση για να οδηγήσουν τη χώρα στην ανάκαμψη.
«Πρέπει άμεσα, να διαχειριστούμε τα αποτελέσματα της κρίσης, να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες της κατάρρευσης, να προετοιμάσουμε την οικονομία για τον ανταγωνισμό. Με συγκεκριμένα βήματα.», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Η ΝΔ θα επιδιώξει τη δημοσιονομική προσαρμογή, μέσα από το σκέλος των δαπανών και των μεταρρυθμίσεων και όχι πλήττοντας τους πολίτες. Αρκετά έχουν υποστεί αυτά τα 2,5 χρόνια».
Ο Κωστής Μουσουρούλης επανέλαβε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συμπράξει με εκείνους που με τους χειρισμούς τους έφεραν τη χώρα ως εδώ. Όπως είπε, στόχος για την επόμενη μέρα είναι μια ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ:
«Είναι φαιδρό παραμονές εκλογών, κάποιοι -ένθεν και ένθεν- να προδικάζουν το αποτέλεσμά τους κάνοντας λόγο για μη αυτοδυναμία της Ν.Δ. και να καταστρώνουν το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Και, εν πάση περιπτώσει, τότε δεν χρειάζεται να ψηφίσουν οι πολίτες. Ας αντικατασταθούν οι εκλογές από τις ‘τάσεις’, ‘τις μετρήσεις’ ή τις επιθυμίες εκείνων που προσδοκούν ‘νεκρανάσταση’. Εμείς ζητούμε Κυβέρνηση ‘με καθαρή εντολή’.
Αναφερόμενος στα νέα κόμματα που ιδρύονται ή αναγγέλλονται εκτίμησε πως «ενισχύουν την εμπάθεια και εκμεταλλεύονται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου, αλλά αδυνατούν να προσφέρουν λύση», εξομοίωσε δε τις αοριστολογίες ορισμένων, ως την νέα εκδοχή του «λεφτά υπάρχουν».
Τέλος, απευθυνόμενος προς τα στελέχη της παράταξης, ο Βουλευτής Ν. Χίου τους κάλεσε να δώσουν τον αγώνα τους με σοβαρότητα και επιχειρήματα για την επόμενη μέρα.
ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου