Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

454 Θέσεις εργασίας στη Χίο ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Ε




             Δεύτερη στην ανεργία νέων στην Ευρώπη η Ελλάδα                                                                                                                                                    

Πρόγραμμα «ανάσα» για την προσωρινή ανάσχεση της ανεργίας στη Χίο και την ένταξη 454
ατόμων σε θέσεις εργασίας, έστω πεντάμηνης θητείας, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, η υλοποίηση του οποίου πραγματοποιείται στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Ποιοι φορείς μετέχουν
Στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να εργασθούν σε έναν από τους παρακάτω φορείς- συμμέτοχους του προγράμματος, ανάλογα με τον αριθμό που ο καθένας δικαιούται να προσλάβει. Στο πρόγραμμα μετέχουν:

  1. Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ με αριθμό ωφελούμενων 10 άτομα,
  2. Ο Δήμος Οινουσσών με αριθμό ωφελούμενων 15 άτομα,
  3. Η ΔΕΥΑ Νομού Χίου με αριθμό ωφελούμενων 16 άτομα,
  4. Ο Δήμος Ψαρών με αριθμό ωφελούμενων 19 άτομα,
  5. Ο Δήμος Χίου με αριθμό ωφελούμενων 222 άτομα,
  6. Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου με αριθμό ωφελούμενων 87 άτομα,
  7. Η ΔΗΚΕΧ με αριθμό ωφελούμενων 18 άτομα,
  8. Ο Πολυοργανισμός του Δήμου Χίου με αριθμό ωφελούμενων 32 άτομα,
  9. Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου ΟΜΙΚΡΟΝ με αριθμό ωφελούμενων 35 άτομα.

Η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των Ειδικοτήτων ανά Συμπράττοντα Φορέα έχει αναρτηθεί στο Εργατικό Κέντρο Χίου, ενώ ολόκληρη η ανακοίνωση θα ανακοινωθεί και στο Δήμο Χίου, στον ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ www.inegsee.gr .

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω βασικά κριτήρια:
   
• Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
• Να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό  έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ),  ΜΑΡΤΥΡΩΝ 2 – ΧΙΟΣ ΤΚ 82100 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ), απευθύνοντάς την υπόψη Σταματίας Πολίτη (τηλ. επικοινωνίας: 22710 23550).
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Προθεσμία υποβολής
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από Tρίτη  03 Απριλίου 2012 μέχρι Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 και ώρες 08:00 έως 14:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου