Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο Γύρος της Πόλης 2012

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία « Ο ΓΎΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2012». Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός για το νησί μας, διοργανώθηκε από το Δήμο Χίου, τον Οργανισμό Κοιν. Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού –Αθλητισμού και Παιδείας, την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Χίου και Σάμου με συμμετοχές επώνυμων αθλητών και πολιτών όλων των ηλικιών.
    Νέοι και νέες, παιδιά, απολαμβάνοντας τις καλές καιρικές συνθήκες, ξεπερνώντας τον αριθμό των 750 συμμετεχόντων, απήλαυσαν τη γιορτή του αθλητισμού.
    Ο δήμαρχος Χίου ευχαρίστησε όλους τους νέους, εθελοντές και αθλητές, που συμμετείχαν στηρίζοντας τον «ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2012», τον Πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου κ. Πέτρο Φλάμο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, τους εργαζόμενους για το σκοπό , την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση , τη Δ/νση Φυσικής Αγωγής και τον κ. Γιάννη Πετρή για τη υπέροχη προσπάθεια τους.
    Αναφέροντας επίσης ότι είναι σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές, όπου τα κονδύλια για τον αθλητισμό περιορίζονται, ο Δήμος Χίου να δίνει δυναμικό παρόν στον αθλητισμό και να τον στηρίζει.
    Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δ.Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου