Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εκλεκτός Γάμος


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 έγινε ο Γάμος του Ηλία Ριδάκη του Σπύρου και της εκλεκτής της καρδιάς του Γεωργίας Μονιάρου του Χρήστου, Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων. Κουμπάρα ήταν η Υρώ Σουρέλα του Σταματίου.
Με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων ο γαμπρός μαζί με τους γονείς του, τους συγγενείς και φίλους του, έφθασαν στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, περιμένοντας την νύφη η οποία έφθασε σε λίγο συνοδευόμενη από τους γονείς της και τα αδέλφια της. Ο πατέρας της νύφης την παρέδωσε στον γαμπρό δίνοντας τους την ευχή του, καταχειροκροτούμενοι από το μεγάλο πλήθος που ήλθε να παρακολουθήσει την τελετή. Το ζευγάρι εισήλθε στην εκκλησία όπου τελέσθηκε το μυστήριο.


Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά, στο κοσμικό κέντρο "Κάραβελ". Κάτω από τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, γεμίζοντας μεγάλη χαρά στα πρόσωπα των γονιών τους που τους καμάρωναν. Στο νέο ζευγάρι ευχόμασθε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς του γαμπρού Σπύρου και Μοσχούλας Ριδάκη και στους γονείς της νύφης Χρήστου και Κούλας Μονιάρου, ευχόμασθε να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν  εγγονάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου