Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συνάντηση των Αποφοίτων Γυμνασίου Καλαμωτής του έτους 1971

Με μεγάλη χαρά και έκδηλη συγκίνηση έγινε η συνάντηση των αποφοίτων του Γυμνασίου Καλαμωτής έτους 1971, το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου 2011, σε μια αίθουσα του Σχολείου. Τους αποφοίτους και τους καθηγητές τους καλωσόρισε η Διευθύντρια του Λυκείου Καλαμωτής Λαμπρινή Αλμυρούδη. Στα πρόσωπα των αποφοίτων έβλεπες έντονα τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης στο πρώτο ραντεβού τους μετά από 40 χρόνια. Ξύπνησαν μέσα τους οι μνήμες και τους έφεραν πολλά χρόνια πίσω, στα μαθητικά τους χρόνια. Είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν ο ένας για την ζωή του άλλου για την οικογένεια του, την καριέρα του, και γενικά τις δραστηριότητες τους όλα αυτά τα χρόνια. 

Οι απόφοιτοι ευχαρίστησαν τους καθηγητές που τίμησαν με την παρουσία τους την συνάντηση τους και τους πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα. Παρόντες ήταν οι καθηγητές, Ισίδωρος Πρώϊος,  Αγγελική Δροσάκη, Γεώργιος Βαλανιδάς και ο Αντώνιος Μαργαρίτης. Παρόν στην συνάντηση και o καθηγητής του Κολεγίου Αθηνών Γεώργιος Δαμαλάς παλιός απόφοιτος του Γυμνασίου και εκδότης του βιβλίου "Γυμνάσιο Καλαμωτής 1950-2011, 60 χρόνια πνευματικής και πολιτιστικής προσφοράς στη νότια Χίο", το οποίο και αγόρασαν οι  απόφοιτοι. Τα έσοδα από τη διάθεση του βιβλίου θα διατεθούν για την ανέγερση της προτομής του μεγάλου ευεργέτη του χωριού και του Γυμνασίου Κωνσταντίνου Βαμβακά. 
Μετά το Γυμνάσιο οι απόφοιτοι γευμάτισαν σε κέντρο στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, μαζί με τους καθηγητές τους. Φεύγοντας δώσανε όλοι μια υπόσχεση να μην χαθούν και πολύ σύντομα να ξαναβρεθούν.
ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ
1971
Βουράκη Κυριακή, Βουράκης Παντελής, Ζερβούδη Άννα, Ζερβούδη Καλλιόπη, Ζερβούδη Λεμονιά, Καμαριά Μαρία, Κανάριος Κωνσταντίνος, Καπετάνος Ιωάννης, Κλεισσάς Ιωάννης, Κλεισσάς Στέφανος, Κολόμβου Μαρία, Κούτσουρας Νικόλαος, Κωστάζου Δέσποινα, Λαμπρινούδη Αφροδίτη, Λαχουρή Κωνσταντίνα, Λιβανός Ευάγγελος, Λιβανού Τριανταφυλλιά, Λιώδης Γεώργιος, Λουφάκης Γεώργιος, Μαΐστρου Ζωή, Μαργουνάκης Γεώργιος, Μονιώδης Νικόλαος, Μπατά Αγγελική, Μπενέτος Νικόλαος, Νικολαΐδης Γεώργιος, Παρθενίδης Σταμάτιος, Πασσάς Στυλιανός, Πατμετζή Μαρία, Τσαμπής Κωνσταντίνος, Φραντζεσκάκης Συμεών, Χατζηδάκης Στέφανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου