Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στέλνει Κώμη και Σαρακίνα στο Περιφερειακό

ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΛΜΟ Ο Π. ΒΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Π. Βρουλής
Δυο σημαντικά ζητήματα ανακινεί ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Βρουλής δείχνοντας ότι ο ρόλος του περιφερειακού συμβουλίου είναι να αναζητά λύσεις και για τα καθημερινά αλλά σημαντικά προβλήματα των κατοίκων της περιφέρειας, πόσο μάλλον και της Χίου.

Με έγγραφη αίτηση του προς το περιφερειακό συμβούλιο ο Π. Βρουλής ζητά να συζητηθεί το θέμα των εργατικών πολυκατοικιών Χριστού Βαρβασίου.

Ως δήμαρχος έζησε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των ετοιμόρροπων κτισμάτων κι ευελπιστεί ότι με ένα ψήφισμα του το περιφερειακό συμβούλιο θα πιέσει όσο το δυνατόν για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι για το θέμα και να επαναφέρουν στο τραπέζι του διαλόγου άμεσες λύσεις.

Οι καταστροφές στην Κώμη
Παράλληλα όμως ο κ. Βρουλής «σηκώνει» και το θέμα των πρόσφατων καταστροφών που υπέστη η παραλία της Κώμης.
Το έργο του λιμενοβραχίονα, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, σε συνδυασμό με τους νοτιάδες που πνέουν τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει ευάλωτα τα σπίτια που είναι πάνω στην παραλία.

 Ο Π. Βρουλής θεωρεί ότι με ένα σχεδιασμένο τεχνικά σωστά έργο η περιφέρεια μπορεί να δώσει λύση προστατεύοντας τις συγκεκριμένες κατοικίες που τείνουν να γίνουν... πλωτές.
Α.Κ.

Πηγή:  Εφημερίδα Πολίτης. Χίος 5/4/2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου