Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Α.Κοτσακάς: Ανοίγει δρόμο για Κ. Γαννιάρη (;) διά της εξόδου του


 Α. Κοτσακάς: "Δεν είχα πολλά περιθώρια, αισιοδοξίας"

Του πήρε λίγο χρόνο, αλλά τελικά κατάλαβε ο Αντώνης Κοτσακάς, ότι η πολιτική του οντότητα, είναι μικρότερη από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Και εχθές τελικά, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό πολιτική. Μία κίνηση που ίσως ώφειλε να κάνει μερικά χρόνια νωρίτερα, τη αποτόλμησε μόλις χθες.
Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον τόπο και το ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να κλείσει εδώ την πολιτική του καριέρα, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος ότι είναι εκτός κλίματος. Έτσι λοιπόν με μία ουσιαστική ανακοίνωση αποχαιρέτησε την πολιτική, τονίζοντας ότι επειδή δεν τον εκφράζει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι μικρές και μεσαίες τάξεις, και επειδή η θέση του αντιπεριφερειάρχη δεν έχει αρκετές αρμοδιότητες, γι'αυτό αποφάσισε να σταματήσει εδώ την ενασχόλησή του με την ενεργό πολιτική.
Από πολλούς μάλιστα, αυτή η κίνηση είναι μάλλον η αρχή για την είσοδο του προέδρου της ΕΜΧ Κώστα Γαννιάρη, στην ενεργό πολιτική, αφού όπως όλα δείχνουν εκείνος θα είναι τελικά ο αντιπεριφερεάρχης με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος.

Αναδημοσίευση από Κουνούπι Press  29 Σεπτέμβριος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου