Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Μέχρι τη Δευτέρα ο «Αξάνεμος»

Αναδημοσίευση εφημερίδα "Πολίτης" 13/08/2010 Επιμέλεια: Λ.ΣΥΛΒΙΤΗ

Ολοκληρώνονται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα και οι τελευταίες εκδηλώσεις του πολλά υποσχόμενου 1ου Φεστιβάλ Καλαμωτής «Αξάνεμος».Σήμερα και αύριο από τις 18.00 έως τις 22.00 η θεατρολόγος Ανδριάνα Μαΐστρου επιμελείται, με τη βοήθεια της μαθήτριας Ελένης Θεοδοσοπούλου, θεατρικά παιχνίδια,που στόχο έχουν να βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει τη φαντασία του, να απελευθερωθεί και να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και το περιβάλλον.

Τη Δευτέρα η αυλαία πέφτει για τις εικαστικές εκθέσεις, που παρέσυρε με το ρεύμα του ο «Αξάνεμος» μέχρι την Καλαμωτή. Όσοι δεν έχουν προλάβει ακόμη να ταξιδέψουν στο «Αιγαίο» μέσα από τις εικαστικές δημιουργίες του Δημοσθ.Κοκκινίδη, μπορούν να το κάνουν μέχρι και τις 16 Αυγούστου μεταξύ 10.30 και 12.30, 19.30 και 23.00.Η έκθεση ζωγραφικής πραγματοποιείται στη Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής.

Την ίδια μέρα, στα σοκάκια του μεσαιωνικού οικισμού ολοκληρώνεται και η υπαίθρια ομαδική έκθεση ζωγραφικής,φωτογραφίας αλλά και του αρχείου της τοπικής εφημερίδας «Καλαμωτούσικα Νέα» των Μ. Κανάριου και Ισ. Φραγκούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου