Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ


Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ με την παρούσα επιστολή – Δελτίο Τύπου, θέλει να ενημερώσει ότι:
Το πλήρωμα του ποδοσφαιρικού χρόνου έφτασε... Η ποδοσφαιρική κλεψύδρα άδειασε και δύο από τα κοσμήματα του αθλήματος, αποφάσισαν να κρεμάσουν τα παπούτσια του και να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.
Ο λόγος για τούς Σαραντινό Ευάγγελο και Διακογιωργάκη Θεοδόσιο ο πρώτος λόγω σοβαρού προβλήματος στο πόδι και μετά από εγχείριση που έκανε για την αποκατάσταση του, αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ο δεύτερος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω ηλικίας πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που αγάπησε. Και οι δύο φεύγουν σαν Πρωταθλητές και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς που τους είχαμε στην οικογένεια της ΑΕ. Καλαμωτής.
Άκη και Θεοδόση σας ευχαριστούμε. Όχι μόνο για όσα συναισθανθήκαμε στην ομάδα της Καλαμωτής, αλλά για όσα μας προσφέρατε με την συνολική παρουσία σου στα γήπεδα της Χίου. Σας ευχαριστούμε και να ξέρετε ότι σε αυτήν την ομάδα θα έχετε πάντα μια θέση από όποιο πόστο εσείς θελήσετε.
Επίσης η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ένας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την ομάδα της Καλαμωτής μένει ελεύθερος από την ομάδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μονιό, έναν από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά αισθανόμαστε τυχεροί που τον είχαμε τόσα χρόνια στην οικογένεια της Καλαμωτής.
Ο παίκτης , αλλά κυρίως ο άνθρωπος Μιχάλης Μονιός θα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας που δύσκολα θα αντικατασταθεί.
Μιχάλη, η πόρτα της ΑΕ.Καλαμωτής είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα.
Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια απόφαση και να πάρεις
Επίσης η ΑΕ.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ σας ενημερώνει ότι ο Στέφανος Μουλάκης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσει αφού η Διοίκηση κρίνοντας την προσφορά του στην ομάδα που υπερασπίστηκε με υπερβάλλων ζήλο και ευσυνειδησία την χρονιά που μας πέρασε ευελπιστεί σε μια περαιτέρω συνεργασία μαζί του και για τον επόμενο χρόνο. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή τύχη στην οποιαδήποτε επιλογή του.




Για το Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ

                                                                                                                 Ο Πρόεδρος


                                                                                                         Γεώργιος Μαυροθέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου