Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"H Καλαμωτή που μας ενώνει και μας κάνει υπερήφανους" του Μιχάλη Νικ. Χαλιά, Εμπόρου

Σαν απλός φίλαθλος ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες διοίκηση και προπονητή για την κατάκτηση ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα μετά από την πολύχρονη παρουσία της ομάδας μας στα αθλητικά δρώμενα της Χιου.  Είναι το ελάχιστο για την τιμή που έδωσαν στο χωριό μας. Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και πρόσφεραν σ' αυτή την ομάδα από το 1969 εως σήμερα.

Η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας είναι πρόκληση και μια χρυσή ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο χωριό μας και φυσικά την προβολή του. Γιατί όταν πηγαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις μια κερκίδα γεμάτη με ανθρώπους όλων των ηλικιών αυτό είναι μια κατάκτηση και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι διοικούντες της ομάδας. (Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του Χιώτικου ποδοσφαίρου η Καλαμωτούσικη κερκίδα ήταν η πολυπληθέστερη). Από δω και εμπρός πολλά τα σημαντικά που πρέπει να γίνουν και ο χρόνος λίγος. Υπάρχουν και φωνές απαισιοδοξίας και άρνησης. Τίποτα το ακατόρθωτο … αρκεί να γίνουν οι κατάλληλοι χειρισμοί από πλευράς διοίκησης βάσει ενός συγκεκριμένου πλάνου εξέυρεσης πόρων. 

Αρκεί οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες του νησιού να δουν την ομάδα μας σαν εκπρόσωπο του Δήμου ( και αύριο του διευρυμένου ) και κατ' επέκταση του Χιώτικου ποδοσφαίρου. Και αυτό είναι χρέος της διοίκησης να τους προσεγγίσει. Η Διοίκηση όπως έφερε τον κόσμο κοντά στην ομάδα και στο γήπεδο έτσι και τώρα πιστεύω ότι πρέπει να βρεί συμπαραστάτες όσους έχουν αγάπη για τον αθλητισμό και το χώριό μας. 

Συγκινητικό άλλωστε και το ενδιαφέρον ανθρώπων από διπλανά χωριά που δηλώνουν ότι θα σταθούν δίπλα μας. Το Καλαμωτούσικο στοιχείο έχει δείξει δεκαετίες τώρα ότι είναι πρωταγωνιστής σε όλους τους τομείς της ζωής όπου κι αν βρίσκεται σ όλο τον κόσμο. Αλλωστε η ομάδα μας στα Αθηναϊκά γήπεδα είναι σίγουρο ότι θα έχει στο πλευρό της και την συμπαράσταση πολλών Καλαμωτουσίων νεολαίων της Αττικής. 

Όλοι μαζί να σταθούμε δίπλα στη Διοίκηση και να βοηθήσουμε πραγματικά την ομάδα και το χωριό μας. Σε καιρούς δύσκολους κατακτήσαμε ένα όνειρο και τώρα πρέπει να το υλοποιήσουμε. Το ταξίδι θα είναι ωραίο. Αλλα πιο ωραίο είναι οι Καλαμωτούσοι να είναι ενωμένοι. Αυτό άλλωστε δεν καταφερε η Α. Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ ;

8 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα σ΄όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας!
    Οι απόψεις του αγαπητού Μιχάλη με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.Είναι επιτακτική η ανάγκη οι Καλαμωτούσοι να είμαστε ενωμένοι σε όλα τα επίπεδα..Ο τόπος μας έχει ταλαιπωρηθεί και επανελειμμένα ζημιωθεί στο παρελθόν και έχει έρθει ο καιρός να συνεργαστούμε δημιουργικά για ότι αφορά στο καλό του τόπου μας!!
    Εν προκειμένω ας συνισφέρει ο καθένας με τον τρόπο του και απ το πόστο του για την επόμενη μέρα της Α.Ε.Καλαμωτής!
    Οι άνθρωποι που διοικούν επιτυχώς την ομάδα μας δικαιούνται να πάρουν τις αποφάσεις.
    Ας είμαστε στο πλευρό τους δημιουργικά όποια κι αν είναι η τελική εξέλιξη.
    Κλεινόνοντας υπενθυμίζω την ανάγκη για "Καλαμωτούσικη ενότητα" για ότι αφορά στην εξέλιξη και στην πρόοδο ενός τόπου που την έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.
    φιλικά
    Γιώργος Περαντάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!!! ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ.... <>
    ...ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ... ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ 4 ΚΑΙ 5 ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ??? Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΚΩΣ ΠΗΓΑΤΕ Δ' ΕΘΝΙΚΗ....ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ???
    ...ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΙΚΕ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΗ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....!!! ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ??? Η ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το σίγουρο ειναι οτι αν θα παμε μπορει και να το μετανοιωσουμε, αλλα αν δεν παμε, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα το μετανοιωσουμε.
    η ευκαιρια να προβληθει το χωριο μας ειναι μοναδικη και δυσκολα θα ξαναερθει.
    πιστευω στο φιλοτιμο ολων των Καλαμωτουσων οτι θα στηριξουν εμπρακτα αυτη την προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2 Ε ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή