Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η Α.Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ







ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Α.Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΙΟΥ ΤΟ  2010

Έπρεπε να περάσουν 41 χρόνια για να βρεθεί η Α.Ε. Καλαμωτής στην κορυφή του Χιώτικου Ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Σ. Ξύδα έφερε ισοπαλία 0-0 στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ με αντίπαλο την Μικρασιατική, την Κυριακή το απόγευμα 23-5-2010 στο γήπεδο "Νίκος Σύλλας" της Καλλιμασιάς κατακτώντας για πρώτη φορά απο το 1969 το Κύπελλο του πρωταθλητή. Τότε που τέσσερις Καλαμωτούσοι με γνώμονα την αγάπη για το χωριό τους ίδρυσαν την Α.Ε. Καλαμωτή με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την σωματική άσκηση των νέων της Καλαμωτής. 

Η εκπληκτική πορεία που είχε η Α.Ε. Καλαμωτής στο φετινό πρωτάθλημα απέδωσε καρπούς. Αυτή οφείλεται στον πρόεδρο του συλλόγου Γεώργιο Μαυροθέρη στον προπονητή της ομάδας Σ.  Ξυδα στους ποδοσφαιριστές στο ΔΣ με ακούραστους εργάτες τους Πάρη Ρορό, Μικέ Σταμούλα, Δημήτρη Γαλάτουλα, Γιάννη Ρέππα, Αλέξη Γιωτάκο και στην συμμετοχή των Καλαμωτούσων σε κάθε αγώνα που έδινε η αγαπημένη ομάδα τους. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Κλείνοντας τα αυτιά τους στις φωνές της ποδοσφαιρικής πιάτσας που έλεγαν “που πάτε ξυπόλυτοι στα αγκάθια που πάτε δεν έχετε καμιά τύχη...κ.α.” έζησαν το δικό τους όνειρο. Γιατί πράγματι είναι ωραίο, γοητευτικό, θέλει όμως γερά στομάχια για να πηγαίνεις συνειδητά κόντρα στο ρεύμα. Και είναι πράγματι ωραίο να απολαμβάνεις τους καρπούς της προσπάθειας σου η οποία στηρίχθηκε μόνο στις δικές σου δυνατότητες και δη τις αγωνιστικές.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες.Μας κάνατε υπερήφανους για άλλη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή